Мер Харкова Генадій Кернес розповів про свої подальші плани, в тому числі — щодо перебування в мерському кріслі, повідомляє портал “Город Х”.

Як розповів Кернес, він не планує надалі боротись за крісло очільника Харкова, а лише працюватиме та добиватиметься результату. Також він назвав свій політичний проект “Довіряй справам” черговим етапом свого життя.

Крім того, мер Харкова розповів про те, що сьогодні залучає до влади чимало молоді: “Це хлопці 25-28 років, які проходять з нами певний шлях та ми передаємо знання і досвід до їхніх рук та розумів. Тому рубати з плеча я не буду”.

Нагадуємо, що депутат Харківської обласної ради Ігор Черняк назвав результати виборів до Верховної Ради у Харкові “завершенням епохи Кернеса”.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", окружний адміністративний суд Харкова почав провадження щодо повернення одному з харківських проспектів імені радянського маршала Жукова.

Також портал "Знай.uа" писав, що депутати Харківської міськради і облради Ігор Черняк і Дмитро Булах збираються через суд домогтися скасувати рішення про повернення одному з проспектів Харкова імені радянського маршала Жукова.