Чинний мер Харкова Генадій Кернес та його соратники програли вибори до Верховної Ради у Харкові. Депутат Харківської облради Ігор Черняк на свої сторінці у Facebook назвав це завершенням епохи Кернеса.

Конец эпохи Кернеса Вчера Геннадий проиграл Харьков. Проиграл полностью и с разгромом. Проиграл с таким треском, что...

Geplaatst door Igor Cherniak op Zondag 21 juli 2019

На думку Черняка, не допомогли Кернесу ні ремонт у парках та встановлення нових лавочок, ні відновлення скверів та фонтанів, ні створення нових клумб. Важливішими для мешканців Харкова виявились проблеми з опаленням, дуже зношений міський транспорт, завищені тарифи на комунальні послуги та проїзд у транспорті, безліч наливайок у місті.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

“Цей Генадій, здається, все” - підсумував Черняк свій допис, який набрав вже понад 500 коментарів.

“Епоха? Якось не підходить до цієї людини. Малина Кернеса — так, Місто “Куліничів” - так, схеми комунальних підприємств — так, Житлові забудови — так. А розраховуватись за це коли?” - пишуть у коментарях.

Дехто з коментаторів не впевнений, що це остаточний програш Кернеса: “Вибори до міськради покажуть. Якщо, звісно, його не посадять”, написав інший коментатор.

Нагадуємо, що у Харкові розгорівся великий скандал через рішення міськради повернути одному з проспектів ім’я радянського маршала Жукова.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", окружний адміністративний суд Харкова почав виробництво з повернення одного з харківських проспектів імені радянського маршала Жукова.

Також портал "Знай.uа" писав, що депутати Харківської міськради і облради Ігор Черняк і Дмитро Булах збираються через суд домогтися касувати рішення про повернення одному з проспектів Харкова імені радянського маршала Жукова.