Ленінський районний суд Харкова визнав винним чоловіка, який протягом розбещував онучку своєї коханки, повідомляє портал “Depo.ua” з посиланням на прокуратуру Харківської області.

Як повідомляється, чоловік проживав разом із своєю 45-річною коханкою та її онукою. Коли жінка йшла на роботу, або по справах — залишала дівчинку під наглядом свого співмешканця, а той майже рік її розбещував, допоки в грудні 2017 року це не побачила бабуся дівчинки.

поліція
поліція

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

За мовчання чоловік навіть давав дівчинці гроші. Наразі на вимогу суду він знаходиться під вартою. Суд присудив йому 14 років ув’язнення, але вирок ще не набув чинності — триває час на апеляційне оскарження.

Нагадуємо, що у центрі Харкова вчора затримали жінку, яка намагалась продати напівживих кошеня та цуценя.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що під Харковом "чорних лісорубів" спіймали на гарячому: Зеленському доведеться нагрянути ще

Також портал "Знай.ua" інформував, що у Харкові вандали віддячили українським героям по-повній: фото "розправи"