На одному з ринків Харкова на проспекті Тракторобудівників перехожі впіймали щипача та змусили його повернути вкрадене, повідомляє видання “Politeka” з посиланням на соціальні мережі.

Як повідомляється, чоловік намагався витягти в одного з перехожих мобільний телефон, але далеко втекти не встиг — його затримали інші люди, які в цей час були на ринку, та примусили віддати телефон його власнику.

Сегодня на рынке возле ТРК Украина был задержан братишка при попытке украсть телефон. Передали копам 🚨

Geplaatst door ХС • Харьков op Woensdag 31 juli 2019

Прекрасна новина!

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

При цьому сам впійманий щипач поводився доволі зухвало та обурювався не менше, ніж ті, хто його зловили.

Нагадуємо, що вчора у Києві щипач, якого зловили “на гарячому”, проковтнув вкрадений золотий ланцюжок.

Як раніше повідомляв Знай.ua , херсонський послідовник Зайцевої на повній швидкості протаранив зупинку

Також Знай.ua писав про те, що на території дитсадка Харківщини знайшли тіла батька і дочки. Тіло загиблих були знайдені сьогодні вдень у селі Вербівка Балаклійського району Харківської області.