Харківські поліцейські затримали двох чоловоків, які займалися незаконною вибуркою лісів.

Про це повідомили в прес-службі поліції регіону.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Злочинці виявилися працівниками держпідприємства. Вони завантажили в "МАЗ" з маніпулятором 155 колод сосни довжиною близько 4 метрів і діаметром від 17 см до 39 див. Дозволу на вирубку лісу у чоловіків не було.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою кваліфікацією ч. 1 ст. 246 (незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу) Кримінального кодексу України", - розповіли в поліції зазначили, що санкція статті передбачає до 3 років позбавлення волі.

Нагадаємо, слідом за європейськими країнами, проблемою пластиковихпакетів перейнялася і Україна.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Дніпрі деякі вулиці залишаться без водопостачання.

Також Знай.ua писав про те, що вчені показали одноразовий посуд, який не забруднює довкілля.