Пам'ятник УПА, який знаходиться в Молодіжному парку, як повідомляє поліція, знову зіпсували фарбою вандали. Повідомлення про випадок надійшло від місцевого жителя 31 липня о 14:25.

Кольорами вандали тепер вибрали червоний і білий - кольори прапора Польщі. Зараз поліція зайнята пошуком вчинивших правопорушення. Порушникам загрожує до 5 років позбавлення волі за дрібне хуліганство.

#поліція_Харківщини У Харкові невідомі розмалювали фарбою пам’ятний знак у Київському районі Громадянин виявив порушення у Молодіжному парку та повідомив до поліції 31 липня о 14:25. https://bitly.su/330q

Geplaatst door Поліція Харківської області op Woensdag 31 juli 2019

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Встановлення пам'ятника в 1992 році організував харківський Народний Рух України за дозволом влади. Відтоді пам'ятник уже багаторазово піддавався нападу вандалів: в цьому році, в 2018 і 2014.

Нагадаємо, також в озері під Харковом виявили небезпечну гидоту.

Раніше Знай.uа писав, що харків'янки просять Кернеса зробити їм приємно.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що під Харковом влаштували погоню за поїздом.