В центрі Харкова жінка продавала замордованих до напівсмерті тварин. Поліція взяла справу під свій контроль.

Про це розповіли в прес-службі "главку".

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Повідомляється, що живодерка торгувала кошеням і цуценям. Обоє були в жахливому стані. Швидше всього горе-хазяйка зовсім не годувала своїх тварин.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На місце прибули патрульні і волонтери. Поліцейські склали протокол за статтею 89 (жорстоке поводження з тваринами) і забрали тварин.

За словами харківської волонтерки Марини Суркової, жінка продавала виснаженого кошеня і цуценя по 100 гривень. Закатованих вихованців відвезли в ветклініку: у кошеняти температура була нижче 32 градусів при нормі 38-39, а у цуценяти на шиї знайшли тоненьку мотузку, розповіла зоозахисниця. Через півгодини кошеня померло від виснаження.

Песику ж пощастило більше. Його встигли відходити і тепер він перебуває в кращому стані, ніж був до того.

Нагадаємо, що в Харкові водій "під мухою" розгромив своє авто: заливав горе на очах у копів

Раніше портал "Знай.ua" писав, що під Харковом "чорних лісорубів" спіймали на гарячому: Зеленському доведеться нагрянути ще

Також портал "Знай.ua" інформував, що у Харкові вандали віддячили українським героям по-повній: фото "розправи"