У Харкові машина з п'яним водієм з'їхала у кювет. Поліція, яка прибула на виклик побачила чоловіка "у всій красі".

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

За інформацією копів, інцидент стався на вулиці Академіка Синельникова, 25. Прибувши на місце, інспектори виявили у машині водія з явними ознаками алкогольного сп'яніння.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чоловікові знадобилося кілька спроб, щоб вилізти з машини. Більше того: він продовжив вживати алкоголь вже в присутності патрульних. В результаті на лихача склали протоколи за статтями 124 і 130 Купап ("порушення ПДР") і ("водіння в стані сп'яніння").

Нагадуємо, що 27 липня біля геріатричного центру міста Змієва водій легковика Opel збив інваліда та втік з місця події. Постраждалий невдовзі помер від отриманих травм.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в Україні оголошено надзвичайний стан пожежної небезпеки. Рятувальники провели навчання в одному з бізнес-центрів Києва, щоб показати людям, як вести себе, якщо виникла пожежа в офісі.

Також "Знай.uа" писав про те, що Угорщина готова зняти вето з зустрічі “Україна-НАТО” за однієї умови: сподобається далеко не всім.