Правоохоронці розшукали водія легковика, який нещодавно у місті Змієві Харківської області на смерть збив інваліда та втік з місця аварії, повідомляє портал “057.ua”.

Як повідомляється, чоловік переховувався від правосуддя у Сумській області. Під час допитів він повністю визнав свою провину.

Наразі чоловікові оголошено підозру у скоєнні злочину за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України, яка передбачає до восьми років тюремного ув’язнення.

Автівку було вилучено. Наразі триває досудове слідство.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадуємо, що 27 липня біля геріатричного центру міста Змієва водій легковика Opel збив інваліда та втік з місця події. Постраждалий невдовзі помер від отриманих травм.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в Україні оголошено надзвичайний стан пожежної небезпеки. Рятувальники провели навчання в одному з бізнес-центрів Києва, щоб показати людям, як вести себе, якщо виникла пожежа в офісі.

Також “Знай.uа” писав про те, що Угорщина готова зняти вето з зустрічі “Україна-НАТО” за однієї умови: сподобається далеко не всім.