Правоохоронці Харківської області розшукують чоловіка 1981 року народження, який на вихідних скоїв смертельне ДТП, повідомляє портал “Depo.ua” з посиланням на прес-службу Головного управління Національної поліції у Харківській області.

Як повідомляється, 28 липня у місті Змієві біля геріатричного центру сталась ДТП — автівка збила інваліда, який від отриманих травм загинув. Водій легковика втік з місця події.

Нагадуємо, що на вихідних сталась аварія за участю автівки відомої волонтерки Євгенії Сєрої, в яку врізалась інша машина з нетверезим водієм за кермом.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в Україні оголошено надзвичайний стан пожежної небезпеки. Рятувальники провели навчання в одному з бізнес-центрів Києва, щоб показати людям, як вести себе, якщо виникла пожежа в офісі.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також “Знай.uа” писав про те, що Угорщина готова зняти вето з зустрічі “Україна-НАТО” за однієї умови: сподобається далеко не всім.