Застрелений у Харкові підприємець знаходився у розшуку за вбивство чоловіка, який був офіцером ФСБ, повідомляє видання “Politeka”.

Як повідомляється, вбитий сьогодні вночі у Харкові підприємець Дмитро Шкандиба знаходився у розшуку в Росії з березня минулого року. Тоді він у Білгородській області застрелив підприємця Костянтина Васильєва, який сидів у своїй машині Mercedes. Васильєв також працював у Голіцинському прикордонному інституті ФСБ та дослужився до звання підполковника.

Шкандиба також фігурував серед засновників ООО “Вікінг-2010”, яке наразі знаходиться у стані ліквідації.

Нагадуємо, що сьогодні вночі в Харкові невідомий у чорному одязі застрелив підприємця Дмитра Шкандибу. Згодом з’ясувалось, що загиблий знаходився в розшуку в Росії за аналогічний злочин.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа" харківські копи носилися за мавпами по всьому місту, погони в милі: "Втеча з Шоушенка" потрапила на відео

Також Знай.uа" писав, що на Харківщині накрили мерзотну схему, розпил - мільйони: Зеленський нагрянув не дарма