В ніч на 29 липня у Харкові загинув місцевий мешканець 1977 року народження, повідомляє портал “Обозреватель”.

Як повідомляється, подія сталась на вулиці Молочній біля 00:30 ночі — до чоловіка підійшов невідомий, вдягнений в одяг чорного кольору, та вистрілив декілька разів. Загиблий займався підприємницькою діяльністю — продавав промислові товари.

Наразі встановлюються усі обставини події, а також тип зброї, з якої був застрелений загиблий.

Нагадуємо, що раніше в Основ’янському районі Харкова через конфлікт із сусідом, який робив ремонт у себе в квартирі, місцевий мешканець погрожував замінуванням під’їзду багатоповерхівки.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", "Опора" опублікувала повідомлення про порушення на виборчих дільницях України під час проведення дострокових парламентських виборів.

Також портал "Знай.ua" писав, що міст над колектором на житловому масиві Осокорки, який наразі демонтують, був зведений за усіма державними будівельними нормами і був частиною очисної системи.