Як повідомив відділ комунікації поліції в Харківській області, по телефону надійшла погроза про замінування багатоповерхівки. До поліції зателефонував чоловік з повідомленням, що він планує підірвати під'їзд багатоповерхівки у Основ'янівському районі Харкова.

Як виявилось, чоловікові п'ятдесят два роки. В нього стався конфлікт із сусідом, котрий увесь час діставав його стукотом по підлозі і постійним шумом.

Так, нерви бідолашного чоловіка не витримали і він був змушений піти на крайні міри, ніби-то замінувавши будинок, у якому той проживає.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Спроба залякати сусіда у таких маштабах для слабкого до стресів харків'янина закінчилась досить невдало: йому висунута підозра у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч.1 ст.259 (завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху,підпалу або інших дій, які загрожують загибеллю людей чи іншими тяжкими наслідками) Кримінального кодексу України.

Тепер йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін до шести років.

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв про те, що на Харківщині сімейна сварка завершилась різаниною.

Також "Знай.ua" писав про те, що чоловік, який знущався над своїми батьками, отримав суворий вирок суду.

Нагадуємо, що в одному з харківських дворів місцева мешканка вгамовувала дітей автоматом

https://www.youtube.com/watch?v=aowB3raSQcc