Ленінський районний суд Харкова присудив 9 років за гратами чоловіку, який знущався над власними батьками, повідомляє портал “Depo.ua”.

Як повідомляється, під час сімейної сварки півтора роки тому, чоловік побив власну матір, яка через отримані ушкодження не могла піднятись з ліжка. Потім тиран не доглядав хвору належним чином та знущався з неї та з власного батька.

Намагалась врятувати батьків лише їх донька, яка завітала у гості через тиждень. Проте, її зусилля виявились марними - в лікарні відмовили у госпіталізації потерпілої через перелом шийки стегна. В результаті потерпіла померла.

Затриманий раніше неодноразово притягався до відповідальності через насильство по відношенню до дружини та матері та двічі поставав перед судом. Однак, матір його щоразу пробачала, сподіваючись, що син виправиться.

Наразі вирок суду не вступив у силу, оскільки триває час, відведений на апеляційне оскарження.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадуємо, що нещодавно у Балаклії отримала вирок жінка, яка вдарила ножем касира підприємства, з якого звільнилась.

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв, що у передвиборчих списках партії Володимира Гройсмана один з кандидатів може бути причетний до вбивства відомої активістки Катерини Гандзюк.

Також "Знай.ua" писав про те, що Гройсману відповіли на його цинічні махінації з тарифами на газ.