У Харкові, на вулиці Сумській, 10, в магазині одягу сталася пожежа, частина персоналу швидко покинула палаючу будівлю. Така легенда чергових навчань, які 19 липня провели рятувальники.

Про це повідомляє портал "Місто Х"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як тільки в торговому центрі пролунав сигнал тривоги, почали екстрено евакуювати співробітників і відвідувачів, які залишилися всередині. Також електроживлення в будівлі відключили.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Коли співробітники ДСНС приїхали на місце пожежі, то один чоловік був у приміщенні, оскільки розгубився і не міг вибратися самостійно. Його рятувальники вивели на свіже повітря.

Після того як всі були евакуйовані, тренувальну пожежу загасили.

По закінченню навчань рятувальники провели для співробітників майстер-клас з використання первинних засобів пожежогасіння.

Нагадаємо, що у Києві на станції метро пройшли планові навчання з ліквідації займання. На місце події приїхали екстрені служби міста, близько дев'яти одиниць основної та спеціальної техніки, також розгорнули оперативний штаб.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в Україні оголошено надзвичайний стан пожежної небезпеки. Рятувальники провели навчання в одному з бізнес-центрів Києва, щоб показати людям, як вести себе, якщо виникла пожежа в офісі.

Також портал "Знай.uа" писав, що неподалік від Софійської площі почалася пожежа.