У Харкові з Фельдман-Екопарку втекли дві мавпи, яких ловили усім містом, повідомляє портал “Страна.ua” з посиланням на ТСН.

Як пояснили співробітники екопарку, у вольєрі мешкають сім мавп, дві з яких зуміли втекти. Одного з втікачів зловили майже одразу, а от другу тварину швидко повернути додому не вдалось. Але з допомогою водіїв, які у цей час пороїжджали окружною дорогою, мавпу, все-таки, зловили та повернули у вольєр.

Жодна з мавп не постраждала. Наразі з’ясовується, яким чином їм вдалось втекти з вольєру.

Нагадуємо, що недавно в Одесі правоохоронці ловили коня, який втік від свого господаря під час тренувань та бігав оживленою автомагістраллю.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, молода сімейна пара приручила пуму і тепер щасливо живе з нею у своїй крихітній квартирі-студії. Росіянин Олександр Дмитрієв разом із дружиною вирішили завести домашнього улюбленця.

Також Знай.ua писав про те, що нещодавно мешканці одного з французьких містечок занурилися в легкий шок від побаченого в місцевій оптиці. Так, у місті Енбон альпака провела приблизно півгодини, спокійно розглядаючи лінзи та окуляри.