У Харківській області правоохоронці викрили схему незаконного розкрадання деревини з місцевих лісових господарств, повідомляє портал “Status Quo” з посиланням на Управління СБУ в Харківській області.

Злочинну схему було виявлено в ході масштабних перевірок лісових господарств у Чугуївському, Золочівському та Красноградському районах Харківської області. Зловмисники незаконно проводили заготівлю деревини та вивозили її для продажу. В ході слідства правоохоронці вилучили 75 кубічних метрів деревини, на яку не було відповідних документів, на суму біля півмільйона гривень, інструмент а також шість вантажівок.

Наразі встановлюються усі причетні до цієї схеми, серед яких можуть бути місцеві посадові особи. Відкрите кримінальне провадження за частиною 1 статті 246 Кримінального кодексу України.

Нагадуємо, що для перевірок лісгоспів на предмет незаконних дій їх керівників на Харківщину приїжджав навіть Президент Володимир Зеленський.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", Зеленського вразила багатостраждальна траса Миколаїв-Кропивницький.

Також портал "Знай.ua" писав про те, що Остапчук потроллив Зеленського у стилі Пирожкова.