Серед білого дня в саду Шевченка у Харкові двоє молодиків накинулись на хлопців, що там відпочивали. Їхньою метою було відібрати ноутбук, а методами стали грубість, лайка та фізична сила.

Та на допомогу прийшли небайдужі, і спроба крадіжки закінчилася провалом. Випадок описано в соцмережі, а відео опублікуавли в групі "Треш Харків".

https://www.facebook.com/myharkov/videos/2702915879742090/?v=2702915879742090

Горе-грабіжники показують нецензурні жести співробітникам парку,лаються ы ведуть себе зухвало та неналежно.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У підписі до публікації: «Ці два чистих чорта в саду Шевченка скоїли грабіж із застосуванням фізичної сили, забравши у хлопців ноутбук. Але завдяки небайдужості громадян його вдалося повернути. Потім вони кошмарили співробітників парку. Хто їх знає — телефонуйте 102».

В соцмережі коментують: "Таким для просвітлення хоча б перцевим балончиком в харю пшикати...."," Нарко-копачі вже в центрі. Скоро будуть під будівлею мерії копати, недалеко від боса."," У нас поліція взагалі є? Розігнати нафіг реформованих сопляків і набрати нормальний навчений штат поліції..це треш якийсь.."," А відразу пачку зламати за такі вчинки немає сил?"

Нагадуємо, що у Харкові невідомі зняли з автівки кузовні деталі та запчастини.

Раніше портал “Знай.ua” розповідав, що у Харківському районі Салтівка активізувались квартирні крадії

Також “Знай.ua” розповідав про у Харківській області пенсіонерка померла, коли до неї вдерлись грабіжники.

https://www.youtube.com/watch?v=V68pkWdlwf8