На Харківщині затримали злочинців, які кілька років грабували інкасаторів.

Про це повідомляє інформаційний портал "Сегодня".

В Харківській області спіймали банду, яка протягом семи років здійснювали збройні розбійні напади на інкасаторів. Сума награбованого оцінюється як мінімум в 15 млн гривень.


Правоохоронці з'ясували, що учасники групи причетні до низки тяжких та особливо тяжких злочинів, скоєних у різні роки на території Харківської та інших областей України. В основному вони здійснювали збройні розбійні напади на інкасаторів.


Під час обшуків правоохоронці вилучили у членів групи цілий арсенал зброї та боєприпасів – підствольні гранатомети, бойові та реактивні протитанкові гранати, тротилові шашки і пластид.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження
Показати ще


Зараз підозрюваним інкримінують звинувачення за статтями: "бандитизм", "розбій", "незаконне заволодіння транспортним засобом", "незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами та вибухівкою", "замах на умисне вбивство".

Нагадаємо, що 18 липня, о 00:07 спалахнула пожежа у Львові. На вулиці Замарстинівська, 225 зайнялося, як встановили пожежні, одноповерхова будівля.

Як раніше повідомляв портал " Знай.ua" , у Шевченківському районі Харкова сталася пожежа у багатоповерхівці.

Також портал "Знай.ua" писав, що на Дніпропетровщині загорівся будинок, в якому знаходилися люди.