У місті Куп’янськ Харківської області троє грабіжників вночі вдерлись до будинку місцевих мешканців, повідомляє портал “Politeka”.

Вигляд грабіжників настільки перелякав господиню помешкання, що від переляку в неї не витримало серце. Вона померла на місці. Грабіжники ж спершу вимагали гроші в чоловіка померлої, а коли нічого не знайшли — просто втекли.

Правоохоронців викликав сусід потерпілих, який помітив, що до їх помешкання намагаються залізти троє невідомих осіб.

Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини події. Слідство ведеться за статтею 187 кримінального кодексу України.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Нагадуємо, що у столиці затримали громадянина Азербайджану, який обчищав людей, з якими знайомився на вулиці.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", працівники Кам'янка-Бузького відділу поліції встановили особу зловмисника, який причетний до семи крадіжок з дачних будинків.

Також портал "Знай.uа" писав, що двоє аферистів під виглядом поліцейських, які нібито перевіряють документи, проникли в орендовану туристами квартиру в Приморському районі.