П’ять категорій харків’ян отримали пільгові проїзні квитки системи E-ticket, повідомляє портал “Status Quo”.

До цих категорій увійшли школярі, дільничі лікарі та медсестри, що обслуговують хворих на дому, соціальні працівники, посадовці військкоматів, діти-сироти та позбавлені батьківського піклування, деякі співробітники комунальних підприємств “Харківблагоустрій”, “Благоустрій”, “Харківжилбуд” та “Харківське ремонтно-будівельне підприємство”.

Наразі розпочате укладання договорів з харківськими вишами та професійно-тахнічними навчальними закладами для надання пільг також їхнім студентам.

Нагадуємо, що на сайті Харківської міськради з’явилась петиція, автори якої вимагають скоротити інтервали руху потягів у міському метро.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше портал “Знай.ua” розповідав про те, що харківська міська влада має намір закупити для міста нові потяги метро.

Також “Знай.ua” повідомляв про те, що харків’яни вимагають відремонтувати тролейбуси, які їздять містом з несправними кондиціонерами.