Найближчим часом харків’яни можуть отримати нові потяги метро. Повідомляє портал “Пассажрский транспорт” з посиланням на видання Railjournal.

Умови тендеру, який збираються оголосити, передбачають закупівлю 36 п’ятивагонних потягів, а також запчастин, інструментів та обладнання для проведення ремонту та обслуговування цих потягів. Також передбачається продовження “зеленої” лінії метро до аеропорту та будівництво двох нових станцій.

Фінансування проекту відбувається за рахунок кредитних коштів ЄБРР та Європейського інвестиційного банку в рамках програми “Міський громадський транспорт України”.

Нагадуємо, що на сайті Харківської міськради з’явилась петиція, автори якої просять зменшити інтервали руху потягів.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв про те, що у Харкові планують впровадити європейську модель оплати за проїзд у міському транспорті.

Також “Знай.ua” розповідав про те, що нові потяги метро обіцяли також мешканцям Києва.