Співробітники Держаудитслужби знайшли багатомільйонні порушення в роботі Харківської медичної академії післядипломної освіти, повідомляє портал “NewsRoom”.

Під час ревізії аудитори з’ясували, що за останні два роки академія недоотримала майже 4 млн. гривень через заборгованість іноземних студентів по сплаті за гуртожиток. Також були виявлені порушення в доплатах викладачам за лікарську роботу, нарахуваннях зарплати співробітникам під час відпусток та сплаті за опалення за наявності вільних місць у гуртожитках.

Шестеро працівників Академії були притягнені до адміністративної відповідальності за неналежне ведення бухгалтерської документації. Також було призупинено роботу Академії з бюджетними коштами. Наразі усі матеріали аудиту направлено до поліції.

Нагадуємо, що раніше Харківський медичний університет потрапив в скандал через завищування вартості проживання в гуртожитку.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Раніше портал “Знай.ua” розповідав про те, що Харківська область опинилась в трійці нацкращих за підсумками ЗНО-2019.

Також “Знай.ua” повідомляв про те, що харківські студенти розробили “дерево”, яке вміє заряджати мобільні телефони.