Харківська область посіла друге місце за кількістю випускників, що здали цьогорічні ЗНО на відмінні оцінки. Про це повідомляє Український центр оцінювання якості освіти на своїй сторінці у Facebook.

Geplaatst door Український центр оцінювання якості освіти op Woensdag 26 juni 2019

Серед випускників Харківщини 25 чоловік отримали за іспити відмінні оцінки. Більше — лише на Львівщині, де відмінником став 41 випускник. Замкнула першу трійку Дніпропетровська область, у якій відмінні оцінки за ЗНО отримали 20 майбутніх студентів.

А найнижчий результат — в Кропивницькій області, де лише один випускник зміг отримати відмінний бал на ЗНО.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадуємо, що у Харкові стався неприємний інцидент під час випуску офіцерів-нацгвардійців — урочиста подія пройшла під акомпанемент російської пісні.

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв про те, що на Херсонщині в одному з кафе випускники напідпитку влаштували конфлікт з іншими відвідувачами.

Також “Знай.ua” розповідав про те, що київські студенти змусили ректора свого вишу переглянути рішення про призначення викладачем колишнього прибічника Януковича.