Понад 14 пожеж сталось за останню добу на території Вовчанського району Харківської області. Загалом від вогню постраждали площі близько гектара, повідомляє прес-служба Головного управління ДСНС України у Харківській області.

Причинами усіх пожеж ставало необережне поводження з відкритим вогнем. На щастя, ніхто не загинув та не постраждав.

Найбільша пожежа сталась у лісі поблизу села Лиман, де горіла хвойна підстилка. На щастя — спільними зусиллями рятувальники та добровольці змогли не допустити поширення вогню. Хоча для того, щоб повністю загасити пожежу, знадобилось понад чотири години.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Нагадаємо, що в Мерефі на Харківщині через сильну спеку в черговий раз зайнялось місцеве сміттєзвалище.

Як повідомляв портал “Знай.ua”, в одній з кав’ярень іншого райцентру Харківської області, Великого Бурлука, сталась пожежа, яка забрала життя однієї з працівниць закладу.

Також портал “Знай.ua” розповідав про те, що через спекотну погоду в Дніпрі оголошено найвищий рівень пожежної небезпеки.