Як і в багатьох містах України, у Харкові сьогодні існує загроза вибуху державних університетів.

Дану інформацію навів портал ХарківТімеѕ, посилаючись на власні джерела у Національній поліції регіону.

Вдень десятого червня, в понеділок, на електронну пошту поліції надійшло повідомлення про замінування чотирьох харківських Вузів. Анонімний правопорушник погрожував підірвати вищі навчальні заклади на проспекті Науки, площі Конституції, вулиці Маршала Бажанова і Алчевських. За адресами виїхали слідчо-оперативні групи і фахівці вибухотехнічного управління.

Прибувши на місце, співробітники правоохоронних органів провели швидку евакуацію з усіх будівель, після чого приступили до огляду приміщень. Між тим, студенти Харківського національного університету радіоелектроніки, Харківського національного університету міського господарства імені А. Н. Бекетова, Харківського національного університету повітряних сил імені Кожедуба в більшості своїй не стали розходитися по домівках. Учні недалеко від своїх Вузів чекають, коли можна буде повернутися на заняття.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Примітно, що інформація про замінування місцевих Вузів надійшла також співробітникам правоохоронних органів Києва і Дніпра. Останнім часом такі повідомлення з'являються щотижня. Метою "терористів" є не лише університети, а також лікарні, школи, ресторани і кафе.

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що найближчим часом у Харкові буде збудовано кілька нових станцій метро. З-за цього будуть знесені житлові будинки в деяких міських кварталах.

Також Знай.uа" повідомляв про те, медики дали практичні поради про те, як не заразитися ботулізмом. З початку року цим захворюванням в Харкові заразилося вже чотири людини.

Раніше ми писали про те, що харків'янам стане простіше літати в Європу. Лоукостери відкривають нові маршрути з Харкова.