У Харкові маршрутник вирішив не розмінюватися на дрібниці і закурив відразу в салоні під час руху транспорту.

Відповідне відео з'явилося в телеграм-каналі "Perepichka News".

Так, водій будучи за кермом вирішив не чекати перерви на перекур і дістав сигарету. Одному пасажиру не сподобався такий бездумний вчинок, що і було донесено до маршрутника. На претензію водій відповів просто - показав середній палець.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Та що ти знаєш про клієнтоорієнтованість?

Водій Харківської маршрутки поєднав приємне з корисним і закурив прямо за кермом. Пасажир попросив цього не робити, за що і отримав дохідливу відповідь середнім пальцем. Переграв і знищив", - йдеться в повідомленні.

"АХХАХХАХА, геній", " бан)", "сервіс переоцінений", " так водій же за склом лол, як він пасажирам заважає?", "Водіїв маршруток, в таке то пекло, розумію, але навіщо фак, краще наше, національне, народне-ДУЛЮ!😁 ", "Занадто багато бидла на 1 м2", "з якого переляку десятки людей повинні дихати вуглекислим газом, щоб тільки один хмир міг покурити? Є взагалі-то закон, який прямо забороняє водіям курити", " Боже, скільки ніжинок і стукачів розвелося. Все у справі водій показав", " Та тут справа не тільки в пасажирах. Салон псується якщо курити часто і потім смердить куривом так, що не вивести", "в будь-якому випадку, винен му*лан-водила", " Мало того, що автобуси напіврозвалені шматки г*вна, так ще водії да*ни, і ми за цей маршрут десятку платимо...",- писали в коментарях українці.

Нагадаємо, раніше Під Харковом дві жінки потрапили під фуру: "не дійшли до переходу 20 метрів"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Харкові прямо на ходу загорілася маршрутка: пасажири вибігали в паніці

Також «Знай.иа " писав, що Українець отримав пекельний сервіс в "комфортабельному" автобусі Харків-Одеса: "іржавий та ще й зламався"