У Харкові між патрульними і порушником проіщошел конфлікт. Про це повідомили в репортажі "джедаї" на каналі "2+2".

Поліцейські виписали чоловікові штраф за зупинку в недозволеному місці в результаті чого між ними виник конфлікт.

Водій Ракан Абдухадаєв їхав по проспекту Перемоги, щоб забрати свою дружину. Коли він зупинився на кілька хвилин, до нього під'їхав автомобіль з патрульними, які заявили, що в цьому місці зупинка категорично заборонена.

За словами водія, він хотів дізнатися, що саме порушив. Однак після кількох питань його поклали на землю, а коли він почав чинити опір вдарили по голові.

Дружина водія зняла на відео, як патрульні тримають його на землі. При цьому чоловік кричить, що йому важко дихати.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Конфлікт між поліцією і водієм у Харкові, кадр з репортажу джедаї: YouTube
Конфлікт між поліцією і водієм у Харкові, кадр з репортажу джедаї: YouTube
конфлікт між поліцією і водієм в Харкові, кадр з репортажу джедаї: YouTube

"Один сидів на моїй шиї і бив, а інший тримав мої ноги. За що?"- сказав Ракан Абдухадаєв.

Поліцейський, який фігурує на відео, повідомив, що чоловік вдарив його в живіт і мав ознаки алкогольного сп'яніння. При цьому водій заявляє, що нікого не бив.

На іноземця виписали штраф за статтею 130 (водіння в стані алкогольного сп'яніння). Однак він не проходив тест ні на драгері, ні в лікарні. У медзаклад його доставили вже тоді, коли йому знадобилася допомога лікаря.

В результаті конфлікту, крім штрафу і позбавлення прав керувати автомобілем, водієві загрожує тюремний термін за напад на поліцейського. Чоловік написав зустрічний позов про протизаконні дії патрульних. Далі в цій справі буде розбиратися суд.

Нагадаємо, що львівські копи доставили в лікарню 2-місячну дівчинку, яка впала з висоти на бетон - рахунок йшов на хвилини

Як повідомляв портал "Знайuа", водіям пора "пригальмувати": на київських дорогах з'явився новий знак

Також, "Знай.uа" писав, що у Києві за водіями наглядатиме мотопатруль: "Тепер не сховатися"