У Харкові охорона парку Шевченка намагалася прогнати дідуся, який грав на бандурі на лавочці.
Про це повідомляє Телеграм-канал "ВЕХА (Харків)".
Так, стало відомо, що в Харкові місцевий пенсіонер вийшов в парк Шевченка, щоб пограти на бандурі. Але, раптом до нього підійшла адміністрація парку і заявила, що він не може тут грати.

Дідусеві забороняли грати на бандурі, скріншот
Дідусеві забороняли грати на бандурі, скріншот

Біля лавочки, де грав дідусь вже зібралося безліч містян, які повністю були за нього. Щоб відновити справедливість, на місце навіть викликали патрульних поліцейських.

"Підійшла охорона парку, і кажуть: "Збирайтеся, вам заборонено тут грати". Я вчора звертався, підходив до мене поліцейський патруль. Я грав там біля бузку і підійшли мене також проганяли (охорона парку - ред), я вже зібрався. Але тут поліцейські сказали мені:"Дідусю йди грай, ніхто вам не заборонить грати". Поліцейський патруль мені дозволив. Я вчора звертався, позавчора, так і так, мені не дають (грати - ред), мене утискають", — розповів дідусь з бандурою.

Дедушке запрещали играть на бандуре, скриншот
Дедушке запрещали играть на бандуре, скриншот

Після цього поліція запропонувала музиканту звернеться до адміністрації парку і попросити дозволу на гру. Але як виявилося в парку Шевченка адміністрації немає.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що український майстер вирушив до Книги рекордів на в'язаному велосипеді

Як повідомляв портал "Знай.ua" , на Тернопільщині можуть закрити музей героїв АТО

Також, "Знай.ua" писав, що Дніпровський умілець перетворив "Запорожець" на будинок на колесах