У Харкові позашляховик перекинувся в результаті ДТП. Про це повідомили в Telergram-каналі "Х**вый Харьков".

29 квітня в Харкові на вулиці Конєва Маршела зіткнулися автомобілі ВАЗ 99 червоного кольору і Land Cruiser Prado сірого кольору.

В результаті зіткнення автомобіль ВАЗ отримав значні пошкодження передньої частини, А Land Cruiser перекинувся на бік. Небайдужі харків'яни спільними зусиллями перевернули позашляховик на колеса і перевірили стан водія.

Згідно з інформацією в публікації, за кермом позашляховика перебував чоловік пенсійного віку, який не пропустив автомобіль ВАЗ, в результаті чого сталося зіткнення.

"На Конєва дідусь на Prado не пропустив 99ю і перекинувся. Небайдужі х**вчани зреагували і повернули діда на ноги." - зазначено в публікації.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

До публікації також додали відео, на якому можна побачити місце події і те, як харків'яни повертають позашляховик на колеса.

Публікація каналу Х**вый Харьков: Telergram
Публікація каналу Х**вый Харьков: Telergram
Публікація каналу Х**вый Харьков: Telergram

Нагадаємо, що у Києві дитина на зебрі влаштувала місиво з фур: летів, гальмував, матюкався

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Криму водій Audi не поступився дорогою "швидкої" і поплатився життям, медики в реанімації

Також, "Знай.uа" писав, що герой через вікно застрибнув в авто і зупинив водія, який міг в'їхати в натовп