На Харківщині автівка швидкої медичної допомоги застрягла у ямі разом з хворим.
Про це повідомили у Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.
Так, стало відомо, що на Харківщині швидка допомога приїхала на виклик до одного з сіл Куп’янського району області. По дорозі у лікарні автомобіль "швидкої" застряг у ямі просто з хворим. На щастя медикам допомогли громадяни, які проїжджали повз.

Фото: екстреної медичної допомоги та медицини катастроф
Фото: екстреної медичної допомоги та медицини катастроф

"Коли бригада ЕМД 2304 здійснювала шпиталізацію хворого біля одного із сіл Куп‘янського району області. Спеціалізоване авто ЕМД застрягло у величезній ямі. На допомогу медикам прийшли пересічні та, на щастя відповідальні та добрі люди, які зупинились та за допомогою власного тросу допомогли автомобілю виїхати з ями", - ідеться в повідомлені.

Варто зазначити, що медики подякували своїм рятівникам та опублікували їхню фотографію.

Нагадаємо, раніше у школі прогримів потужний вибух прямо під час уроків, вчитель без пальців: є перша жертва

Як повідомляє портал "Знай.uа" маленька тернополянка наковталася таблеток і "пригостила" братика: моторошне 8 березня

Також "Знай.uа" писав, що пухлина мозку розділила життя маленького Владика на " до " і "після": батьки готові серце віддати

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще