У Харкові невідомий господар закрив свого вірного друга в шафці магазину. Про це розповіли в співтоваристві "ХС. Харків" у соціальній мережі Facebook.

Як повідомляється, дивне ставлення до тварини помітили в супермаркеті мережі «АТБ», розташованому на Дружби народів - там невідомий господар залишив маленького песика породи Йоркширський тер'єр в осередку для сумок і пакетів.

"Відбуває в одиночці в "АТБ" на Дружби Народів", - написали в співтоваристві, публікуючи фото-доказ кричущого ставлення до живої істоти.

У коментарях харків'яни висловили своє ставлення до подібних витівок власників собак.

"Стаття ж є за таке поводження з собакою. Але краще сфоткати для Facebook, ніж викликати правоохоронців", "Господар виграв номінацію "ідіот року"", "З головою непорядок у господарів", - обурюються городяни.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Разом з тим, деякі вважають таке поводження з твариною цілком нормальним.

"Доступ повітря є, воно не задихнеться. Та й по виду воно не страждає. Милий песик", - вважають люди.

Нагадаємо, раніше Маленького цуценятка намагалися отруїти сусіди-шкуродери: не сподобався постійний гавкіт. Жінка отримала записку, яка її вкрай шокувала. Виявилося, що рано вранці в понеділок, її собаку намагалися отруїти.

Як повідомляє портал «Знай.uа» Шкуродери розправилися з беззахисним малюком, тягали як ганчірку: "ніби ритуал". Під Одесою в селищі Теплодар жорстоко вбили собаку.

Також «Знай.uа " писав, що Медсестра захотіла виготовити отруту для собак і поплатилася за це: "звертайтеся". Медсестра московської лікарні №52 запропонувала допомогу у виготовленні отрути для собак після того, як жителі підмосковного мікрорайону Путілково поскаржилися на сусідів, які не прибирають за вихованцями.