У Харкові в одному з тролейбусів між пенсіонеркою і жінкою виник конфлікт через місце. Про це повідомили на сторінці "ХС Харків" у соцмережі Facebook.

У мережі опублікували відео, на якому можна побачити, як жінка і пенсіонерка конфліктують посеред тролейбуса на очах у інших пасажирів.

Пенсіонерка сидить на місці біля входу, біля неї стоїть жінка, яка голосно кричить зі спущеною маскою.

З конфлікту стає зрозуміло, що таку реакцію жінки викликала необхідність поступитися місцем пенсіонерці. Після цього у них зав'язалася сварка в якій жінка обурилася, "на якій підставі" вона повинна поступатися місцем і проявляти повагу до бабусі.

Публікація ХС Харків: Facebook
Публікація ХС Харків: Facebook
Публікація ХС Харків: Facebook

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

При цьому пенсіонерка попросила жінку відійти від неї, однак та продовжувала голосно кричати. Після цього інші пасажири сказали жінці заспокоїться і просили її вийти з тролейбуса. Коли скандалістка заспокоїлася і сіла нам місце, водій тролейбуса попросила всіх в салоні заспокоїться.

У підписі до публікації вказали, що конфлікт стався в 27-му тролейбусі.

Публікація ХС Харків: Facebook
Публікація ХС Харків: Facebook
Публікація ХС Харків: Facebook

Нагадаємо, що у Львові псих дістав свій шланг і зробив це на машину копів: цвіркун проти кашкетів

Як повідомляв портал "Знай.uа", під Києвом маршрутник отримав кулю в ногу і повіз пасажирів далі

Також, "Знай.uа" писав, що розлючені Підлітки гуртом накинулися на двірника і побили його: все почалося з ляпаса