Жінка озброїлася підручними матеріалами та самотужки пішла наводити лад. Що з цього вийшло, розповідають журналісти програми «Джедаі» на каналі 2+2.

Сюжет можна переглянути за посиланням.

Харківська пенсіонерка Ася Михайлівна, почувши чергову заяву місцевої влади, що дорогу на її вулиці «скоро» відремонтують, вирішила не покладатися на порожні обіцянки. Жінка озброїлася підручними матеріалами та взялася за ремонт самотужки.

Харківська пенсіонерка ремонтує дорогу, скріншот відео

Провулок Забайкальський, що у Харкові, добре відомий своїми вибоїнами, які, за словами місцевих жителів, подекуди сягають 40 сантиметрів. Ася Михайлівна щодня ремонтує цю дорогу за власною технологією. У якості матеріалу небайдужа харківчанка використовує звичайне каміння. Усі матеріали пенсіонерка складає у візок, який придбала спеціально для дорожніх робіт.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Харківчани переконані, що ця дорога щодня «вбиває» їхні автівки.

«Живу тут 24 роки, ремонту дороги ніколи не було. Усе ламається, підвіски летять, амортизатори летять, диски б’ються. На моїй «Ниві» погнулося чотири диски», — розповів один із місцевих мешканців.

Харківська пенсіонерка ремонтує дорогу, скріншот відео

Попри старання жінки, комунальники засуджують її ініціативу: «Такий ремонт не протримається, бо це не те, що потрібно робити». І додають, що жодних вказівок щодо ремонту дороги не отримали.

Однак місцеві жителі вдячні Асі Михайлівні та запевняють, що її ремонт — єдине, що хоч трішки береже їхні машини.

Нагадаємо, що харків'яни з бензопилами зробили те, що не встиг Кернес

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Тернополі умільці розширили квартиру, забравши ліфт: "Щось не подобається?"

Також, "Знай.uа" писав, що Львів залишився без води в розпал локдауну: готуйте тазики