Салон літака, що прямував з Харкова до Хургади (Єгипет) перетворився на справжній смітник після того, як тут побували пасажири. Усюди розкидано недопиті пляшки, пакети з-під снеків, папірці та недоїдки.

Відповідне відео користувач Артем Приходько опублікував на сторінці Facebook-спільноти "Харків 1654".

"Я просто в шоці від наших земляків. На борту літака "Харків - Хургада" 21 квітня 2021 року летіли свині, які просто кидали сміття на підлогу. Стюардеси 4 рази за 4 години просили віддати їм сміття. Просто жесть, немає слів і дуже соромно!", - прокоментував побачене Артем Приходько.

Нагадаємо, раніше Нардеп-антимасочник розлютив червоних львів'ян:"показуйте поліції це фото". Серед мешканців Сокальщини поширюється фото місцевого "слуги народу" Юрія Камельчука, яке радять показувати поліцейським у разі виписки штрафу.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Як повідомляє портал Знай.ua "Гола" тернополянка влаштувала скандал у клініці і привела людей з камерами: "це абсурд". Неабиякий скандал розгорівся в приватній Тернопільській клініці, де одна з відвідувачок навідріз відмовилася надягати захисну маску, а пізніше привела з собою групу людей, які зробили те ж саме.

Також Знай.ua писав, що Українцю відмовилися продати хліб: маску надів, але продавщиці не сподобався. Маска українця не влаштувала продавщиць: розбиратися викликали копів.