Харківський депутат, бізнесмен і кандидат у мери міста Олександр Фельдман створив аварійну ситуацію на дорозі. Про це повідомили на Telegram-каналі "ТРУХА Харків".

Позашляховик Rahge Rover, який належить Олександру Фельдману заважав руху автомобіля Mazda по вулиці білої акації. Постраждалі зняли те, що відбувається на відео.

На опублікованому відео можна побачити, як Rahge Rover їде попереду автомобіля Mazda і не дає йому піти на обгін. При цьому він цілеспрямовано виляє по вей дорозі і пригальмовує.

Коли автомобілі порівнялися, водія опустили скло, щоб поспілкуватися. У Rahge Rover знаходився Олександр Фельдман.

Публікація каналу Труха Харків: Telegram
Публікація каналу Труха Харків: Telegram
Публікація каналу Труха Харків: Telegram

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Виходячи з розмови водіїв стає зрозуміло, що раніше водій Mazda не пропустив на дорозі Rahge Rover оскільки у нього не був включений поворотник і це призвело до даної ситуації.

Олександр Фельдман прокоментував те, що відбувається для порталу Newsroom, де пояснив, що таким чином намагався дати урок водієві.

"Це я хама виховував. Він перекривав дорогу людям, не давав проїхати, хамив усім. Він на перехресті почав грубіянити, виїжджав за смугу. Я його поставив просто на місце" - сказав Олександр Фельдман.

Нагадаємо, що Зеленського закликали покарати Трофімова, Родіна і Сергієнка за побори з девелоперів

Як повідомляв портал "Знай.uа", ЗМІ: Скандал у Київській області - 7 депутатів "Слуги народу "Зірвали засідання облради

Також, "Знай.uа" писав, що Поклонська "подарувала" кримським ветеранам надію, на нові скріпи: "Будемо вітати..."