Харківський депутат задекларував африканського лева.

Так, депутат Харківської міськради від ОПЗЖ Саїд Джавід опублікував декларацію про доходи за 2020 рік. Серед нерухомості, автомобілів і акцій в декларації він вказав африканського лева.

Такі дані вказані в НАЗК.

У своїй декларації Саїд Джавід вказав, що має 5 дітей. З нерухомості він володіє: 3 квартирами в Харкові та Харківській області, 4 нежитловими приміщеннями, 2 приватними будинками, 1 автомобілем. Декларант володіє 70% акцій ТОВ "Євро Мед", 50% ТОВ "ЄВРОПАРТНЕР Фінанс", керує громадською організацією "Союз афганців України" і має активів на 5 мільйонів гривень.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У графі "цінне рухоме майно" Саїд Джавід задекларував тварину — лева африканського чіпованого. Згідно з декларацією він був придбаний у 2017 році. Скільки саме заплатив за "домашню кішечку" депутат не вказав.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Хлопець кинув престижну роботу і виходив маленького левеняти. Тепер 80 кг доброти люблять його, як батю

Як повідомляє портал «Знай.иа» Харківський супермаркет потрапив у скандал з змученим левеням: тягали заради розваги

Також «Знай.иа " писав, що Харків'янин посадив крихту-Левеня в свій автомобіль, городяни не оцінили- " зжере з часом"