Харків'янам розповіли, якою спадщиною обзавелися Оксана і Родіон Гайсинські після смерті 5-го мера Харкова Геннадія Кернеса.

Про все дізнавалися журналісти програми "Наші гроші" на каналі BIHUS info.

Геннадій Адольфович займав пост мера Харкова 10 років і міг би керувати містом ще 5 років, якби не раптова смерть наприкінці минулого року. Після цього вся його спадщина у вигляді численної бізнес-нерухомості в Харкові перейшла пасинку Родіону і дружині Оксані Гайсинській.

Їм дісталися самі "ласі шматочки" міста: кафе, елітні ресторани і найбільші ринки.

Детальніше у випуску:

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше пасинок Геннадія Кернеса вступив спадок. Тепер Родіон Гайсинський став співзасновником " паркінг+". "Паркінг+" - головний Харківський підрядник, який займається ремонтом доріг у Харкові. Відомі вони тим, що під час каденції Геннадія Кернеса привласнили собі мільярди грошей з бюджету.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Вдова Кернеса ГАЙСИНСЬКА прибрала до рук скандальну Харківську фірму. У січні 2021 року цивільна дружина колишнього мера Харкова Геннадія Кернеса Оксана Гайсинська увійшла до складу засновників ТОВ "Флорс", яке володіє приміщеннями в "будинку нерухомості" (БТІ) на площу Павлівської, 4.

Також «Знай.иа " писав, що Вдова Кернеса ГАЙСИНСЬКА пустить з молотка майно покійного мера. Оксана Гайсинська має намір продати готель "Національ", який знаходиться на проспекті Науки.