Писинок Кернеса Родіон Гайсинський ще до смерті мера Харкова перетворився зі студента на власника "торгової імперії" в місті.
Про це пише Bihus.Info в рамках спільного проекту з ХАЦ - "Лабораторія викриттів 2.0".
Геннадій Кернес за 10 років на посту мера Харкова створив цілу імперію, нарощуючи вплив і активи. Хоча офіційно демонструвалася лише невелика частка, інша ж існувала завдяки цілому ряду підставних осіб.
Але тільки за останні пару років ці активи почали офіційно "вибілюватися" і переходити до цивільної дружини Кернеса – Оксани Гайсинської або ж її сина – Родіона. Родіон Гайсинський миттєво змінив образ студента на образ молодого мультимільйонера.

Родіон Гайсинський / Instagram
Родіон Гайсинський / Instagram

За даними харківських ЗМІ, до 2017 року Родіон Гайсинський взагалі не мав відношення до бізнесу, але вже сьогодні він є власником понад 20 різних компаній. Так, наприклад, Гайсинський контролює більшість продуктових харківських ринків.
Родіону Гайсинському належить - Центральний ринок, Кінний ринок, торгові майданчики біля метро "Героїв праці", торгові майданчики біля метро "Холодна Гора", торгові майданчики біля метро "Тракторний завод", кафе на проспекті Незалежності, тенісні корти в парку Горького, ринок "казка" на Холодній горі і безліч комерційної нерухомості в Харкові.
Що цікаво, в руки наближених до мерії осіб ринки з самого початку потрапили завдяки лояльності міськради. Земля під торговими площами опинялася у власності структур з оточення міського голови і для цього створювали дуже пільгові умови. А зараз ці ринки вже у власності Родіона.
Восени 2020-го, коли Харків отримав досить незрозумілу ситуацію з владою в місті, "торгова імперія" Родіона Гайсинського продовжила розширюватися за рахунок покупки ще декількох компаній ("Гофод", "Стікс Плюс", "Олівія в", "Квант Проект", "Лур'є", ) , які володіють комерційною нерухомістю в Харкові. Компанії були придбані у Антона Кучугурного з Дніпропетровської області.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Друг Кернеса Ярославський в день похорону мера відпочивав на Мальдівах: дружина показала спекотні фото

Як повідомляє портал «Знай.иа» Стало відомо, кому дісталися мільйони Кернеса

Також «Знай.иа " писав, що Покійний Кернес залишив мільйонні борги за туалет і парк, але харків'янам все одно: "справжній господар"

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще