У Харкові на Героїв Праці, 66 автомобіль обклали пакетами зі сміттям.

Про це повідомили очевидці в телеграм-каналі "ХС | Харків".

"Найдобріший Ранок з Героїв Праці, 66. Спасибі, що тачку не розібрали. Залишилося тільки з'ясувати, за що, але це вже інша історія",- йдеться в повідомленні.

Зазначимо, у Харкові часто водіям "мстять" за неправильну парковку саме таким чином.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

У коментарях харків'яни припускають, що таким чином водієві авто на єврономерах "помстилися" за те, що він припаркував свою машину на повороті, і вона заважає іншим автомобілям.

"Як за що? парконувся на повороті. Ну і бляха"," Парковка на повороті", " а ти подумав як Форду проїхати повз твоєї бляхи?", "Та просто тачка - сміття )", "про бляхи пи*дят постійно заздрісники які їздять на Жигулях і Ланосах", - писали в коментарях харків'яни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові чоловік накинувся на підлітка і отримав потужним струменем між очей

Як повідомляє портал «Знай.иа» Терехов "оселився" в харківських під'їздах і нагнав страху на комунальників: "як ужалені"

Також «Знай.иа " писав, що Харків'янин загнав сина на тонкий лід заради "забавного" відео: "батько року"