Харків'янка знайшла залізну "добавку" в козинаках.

Про це повідомили очевидці в телеграм-каналі "Чорний список".

Повідомляється, що в козинаках харківської фірми знайшли цвях. Як він там опинився і чи поніс хтось покарання - невідомо.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Ось такі козинаки з цвяхами купили у харківського ФОП КУЗНЄЦОВА К. М.",- йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, в популярному українському супермаркеті українець купив філе оселедця, а по приходу додому виявилося, що риба зіпсована.

Варто відзначити, що чоловік попрямував в магазин, щоб розібратися і повернути гроші за зіпсований товар. Але йому так, ніхто і не пояснив, як же зіпсований товар потрапив на прилавок.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Українець приніс додому пиво з "бонусом", закуска плавала на дні:"Чеки не дають, повернути неможливо". Чоловік купив собі пляшку пива в магазині, а вже вдома помітив, що в закритій тарі плаває дивний осад.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Жінка придбала дитині кашу з небезпечним "сюрпризом": "десь на виробництві шукають деталь". Львів'янка придбала в кулінарії супермаркету булгур з грибами для дитини, проте в готовій страві був помічений величезний металевий предмет.

Також «Знай.иа " писав, що Харків'янам впарили торт з "сюрпризом" на День закоханих: ледь не повечеряли склом. Покупці хотіли в День Святого Валентина поласувати тортом з шоколадним кремом, але, вийшло так, що десерт був зі склом.