У Харкові чоловік напав на підлітка на скейт-майданчику.

Про це повідомили очевидці в місцевих пабліках і опублікували відео.

Інцидент стався на бульварі Юр'єва. Харків'янин прийшов разом з сином на скейт-майданчик, де дитину трохи зачепили місцеві Скейтери. Батько вирішив розібратися з підлітками, але ті дали відсіч. У чоловіка розпилили газовий балончик.

"На бульварі Юр'єва батько з сином прийшли на скейт-майданчик, де малого трохи зачепили місцеві пацани на скейті. У підсумку батя став на них газувати",- йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Складно коментувати, коли нічого не відомо", " ідіоти малолітні. А балончик звідки у підлітка ?", "Ну скажемо так ганятися з палицею за дітьми вже говорить про слабкий рівень осудності чоловіка. Але в цілому в ситуації варто розібратися звичайно більш детально", " з скейт парків потрібно вигнати тих хто туди водить своїх дітей вигулювати. Там тільки ті хто тренується (скейт, самокат, ролики, bmx). До речі і з велодоріжки прибрати потрібно всіх гуляючих яжемамок", " ось прям як??? Як приходить в голову вилізти з дитиною на спеціально відведений майданчик для скейтерів / ролерів / бмхров а потім вайнити, що кошмар, зачепили, вдарили, наїхали і тд. А те, що спортсмен через вас довб**бів, може травмуватися і серйозно - це прям по*ер. З тим же успіхом можна вийти на середину автомагістралі і дивуватися "чейта мене збили?"",- коментували харків'яни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Харків'янин загнав сина на тонкий лід заради "забавного" відео: "батько року"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Харкові помітили підступного мисливця за беззахисними малюками- " Підманює і садить в клітку"

Також «Знай.иа " писав, що У Харкові малолітки влаштували масове побоїще: копи помітили і вдарили по газах