Відомий мандрівник і ведучий популярного тревел-шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров продовжує вивчати Пакистан і знайомитися з місцевими жителями.

Для Комарова, пізнання країни - це щільне спілкування з її жителями, спроба зрозуміти їх спосіб мислення, менталітет і звички. Адже якщо зрозумієш людей - зрозумієш і країну.

"Пізнання країни - це щільне спілкування з людьми, спроба зрозуміти їх спосіб мислення, цінності, менталітет, звички, мрії. Тільки зрозумівши людей, можна зрозуміти країну. У п'ятизірковий готель або екскурсійний автобус ці знання не приходять.

Тільки в щільному спілкуванні можна зруйнувати міфи. Усвідомити, що більшість інтернет-заголовків вирвані з контексту. А дуже багато нібито факти з Інтернету - просто брехня і вигадка",- вважає мандрівник.

У новому випуску шоу комарів познайомитися з незвичайним юнаком, який є найвідомішим доставщиком їжі в Пакистані. Хлопець незвичайний тим, що вміє випинати очі і мріє отримати світовий рекорд своєю особливістю.

"Я в Пакистані. Коли я збирався сюди, то читав і слухав в основному про агресивних терористів. А коли приїхав - зустрів тисячі чудових гостинних людей, з якими продовжую вас знайомити. Сьогодні о 18-20 на 1+1 чергу 18-річного Ахмеда з Лахора. Без перебільшення - найвідоміший доставщик їжі в Пакистані. Кожен, кому він доставляє замовлення, отримує бонус у вигляді селфі. Всім прикольно побачити хлопця з виряченими очима. "Таким мене зробив Аллах, це його дар", - пояснює Ахмед. Чи небезпечно вирячування очей, він не знає - у лікарів не був. Сім'я бідна. Ахмед - єдиний годувальник. Він вчиться в школі, а потім розвозить замовлення, щоб прогодувати батьків і брата. Неймовірно добрий і відкритий, чесний і правильний. Мріє стати зіркою і отримати світовий рекорд з витріщення очей. #мирнаиванку вже не раз творив дива. Спробуємо допомогти і Ахмеду реалізувати його мрії. Якщо переконаємося, що це не небезпечно",- написав Комаров у пості.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Дмитро впевнений в тому, що все в житті починається з мрії. Адже якщо не соромитися мріяти і не лінуватися працювати - все збудеться.

"Все в житті починається з мрії. Мрія-мета-дія-реалізація-результат: ось мій принцип і алгоритм в більшості випадків. Якщо не соромитися мріяти і не лінуватися працювати - мрія збудеться. А ось якщо просто мріяти, не роблячи ніяких дій - не збудеться. Вірите в такий принцип?",- запитав у підписників телеведучий.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Дружина Комарова з "Світу навиворіт" Кучеренко пройшла процедуру для омолодження: "вперше"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Дмитро Комаров з "Світу навиворіт" нарив золота в Пакистані: так живуть королі

Також «Знай.иа " писав, що Дмитро Комаров показав, як підкорив серце красуні Кучеренко: "Без вас-ніяк і нікуди"