У Київському районному суді Полтави закінчили підготовчу стадію і призначили до розгляду по суті справу за звинуваченням Геннадія Кернеса і двох його охоронців у незаконному позбавленні волі і викраденні людини, а також тортурах і погрозах вбивства.

Як повідомили в судовій прес-службі, вже визначилися з датою розгляду. Суд призначений на 11 ранку 4 квітня 2021 року.

Відзначимо, що після смерті Харківського міського голови Геннадія Кернеса його сім'я наполягла на продовженні розгляду справи, і вимагає виправдувального вироку.

Днями на будівлі компанії АВЕК, яка належить Олександру Фельдману з'явився передвиборчий плакат його можливого опонента на виборах мера Харкова Михайла Добкіна. Це викликало неоднозначну реакцію серед харків'ян. Прокоментувати дане фото взявся Харківський журналіст і головний редактор NewsRoom Павло Федосенко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, раніше Покійний Кернес залишиться главою"успішного Харкова". Партія "Блок Кернеса-успішний Харків" не змінить свою назву незважаючи на смерть свого лідера Геннадія Кернеса.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як повідомляє портал Знай.ua, Покійного Кернеса "звільнили" з посади мера Харкова. Депутати Харківської міськради завершили повноваження покійного мера Геннадія Кернеса. Це сталося через два місяці з дня його смерті.

Також Знай.ua писав, що Терехов просидить у кріслі покійного Кернеса до осені. Харків, як мінімум, до осені залишиться без мера після смерті Геннадія Кернеса.