24 березня у Харкові раптово скасували концерт гурту " Жадан і собаки", який повинен був пройти в клубі "Корова", нібито через порушення карантину.

Зараз лідер групи і поет Сергій Жадан офіційно вибачився перед шанувальниками за скасування концерту.

"Ще раз офіційно перепрошую за відміну вчорашнього концерту. Нам дуже хотілося його відіграти і ми надзвичайно вдячні вам за те, що ви прийшли. Ми чудово розуміємо всі обставини, проте проведення культурних заходів на Харківщині нині офіційно НЕ заборонене (хто не вірить - подивіться офіційну інформацію, проведення можливе, з дотриманням карантинних вимог), тож особливо прикро, що нам не дали робити нашу роботу",- написав Жадан.

За його словами, концерт в будь-якому випадку відбудеться і квитки можна не здавати. Про час і місце проінформують пізніше.

Також, Жадан не міг не звернутися до представників правоохоронних органів, які могли заздалегідь попередити про скасування концерту, а не тоді, коли глядачі вже зібралися.

"Любі друзі. Ви могли повідомити про скасування концерту за кілька годин до його початку. Тоді би ми встигли повідомити глядачів і вони не пхалися би з цілого міста (й інших міст теж, до речі), ризикуючи здоров'ям у метрополітені чи маршрутках (вам же про здоров'я громадян ішлося?). Натомість ви прийшли безпосередньо на концерт і чекали годину, коли він, цей концерт, почнеться, елементарно для того, щоби штрафонути заклад. Фактично тримаючи в заручниках кілька сотень людей, які чекали в залі на початок заходу. Вибачте, але це не охорона здоров'я - це шантаж і скотство",- написав у пості лідер гурту.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Сергій Жадан уколовся на очах усього Харкова: "і Вам раджу"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Жадан і "Собаки" заспівали для жінок у тюремних робах: мріють про кохання за гратами

Також «Знай.иа " писав, що Харків'янин Сергій Жадан замахнувся на Америку