Відомий мандрівник і ведучий популярного тревел-шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров відправився до пакистанських шаманів, і дізнався у них про подальшу долю світу і України.

У новому випуску тревел-шоу Комаров відправиться в саме серце землі шаманів - місце сили, де місцеві жителі спілкуються з духами, а на вершинах гір мешкають феї.

"Шаманів Хунзи називають найсильнішими на планеті. Вони передбачили появу літаків, як "літаючих возів", дуже давно. Вони передбачили появу озера Аттабад в результаті трагедії, і 10 років тому це сталося.
Я шукав найсильнішого шамана на сьогоднішній день дуже довго. А коли знайшов - спершу не повірив. Це був звичайний мужик, в звичайному одязі, без пір'я на голові і барабана. Але саме до нього нас направляли місцеві.
Ми зустрінемося з шаманом, побачимо, як він спілкується з... феями. Феї тут - не персонажі з казок. У них вірять. І в джинів теж. У реальному житті, а не в"Чарівній лампі Алладіна".
А ритуал, який я побачив, змусив мене відкинути сумніви щодо шамана. Він був у трансі кілька годин. Таке неможливо зіграти. Це було особливо, заворожуюче і місцями страшно.
Він дав мені дуже цікаві відповіді на глобальні питання. Зміни клімату. Другий термін Зеленського. Регулярні польоти на Марс. Кінець світу - чи буде? Коли? Феї шаману відповіли... Коли закінчиться коронавірус і пандемія? Можна вірити, можна не вірити, але послухати цікаво",- розповів ведучий.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Також Комаров дізнається секрети місцевих довгожителів Пакистану. Адже в долині Хунза люди живуть до 130 років і мають міцне здоров'я.


"Я буду розбиратися у феномені довгого життя людей з Хунзи. Як в сто років бути здоровим, бадьорим, енергійним? І як дожити до 130?
Я спробую багато "еліксирів молодості". Але особливо вразить мене масло, 10 років пролежало під землею. Воно перетворюється на якусь подобу франзузького сиру. Все це дуже вражає. Долина Хунза - моє улюблене місце в Пакистані",- написав Дмитро Комаров.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Дружина Комарова з "Світу навиворіт" Кучеренко пройшла процедуру для омолодження: "вперше"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Дмитро Комаров з "Світу навиворіт" нарив золота в Пакистані: так живуть королі

Також «Знай.иа " писав, що Дмитро Комаров показав, як підкорив серце красуні Кучеренко: "Без вас-ніяк і нікуди"