У неділю, 21 березня, в Харкові пройшла Хресна хода, в якому взяли участь близько трьох тисяч осіб.

Хресна хода була організована Харківською єпархією Української Православної церкви (Московський Патріархат), передає NewsRoom.

Як повідомили в поліції, захід зібрав коло 3 тисяч харків'ян. Учасники пройшли від Благовіщенського собору до Покровського монастиря.

В єпархії передали, що хресна хода з молитвою про мир в Україні приурочена першого тижня Великого посту, свята Торжества православ'я. Хресному ходу передувало богослужіння в Благовіщенському соборі, його звершив митрополит Харківський і Богодухівський Онуфрій, брало участь духовенство міста Харкова.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У зв'язку з хресною ходою на Соборному узвозі та вулиці Університетській обмежували рух транспорту.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Покійний Кернес збере всіх собачників Харкова під одним дахом. У Харкові 31 Липня і 1 серпня запланована виставка собак пам'яті покійного Геннадія Кернеса.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Терехов ощасливить харків'ян новими тролейбусами. З Луцького автозаводу" Богдан " до Харкова відправили партію з 11 тролейбусів.

Також «Знай.иа " писав, що Лютий спустошить гаманці харків'ян: дорожче на 700 гривень. Незважаючи на те, що лютий є найкоротшим місяцем в році, платити за тепло доведеться більше.