У Харкові сталася дивна подія, яка спантеличила місцевих жителів. Про нього розповіли в співтоваристві "ХС. Харків" у соціальній мережі Facebook.

Як повідомляється, про дивного нічного гостя розповіли жителі першого поверху будинку, розташованого на ХТЗ.

"Пара у себе в квартирі на першому поверсі мирно спала з відкритим вікном. Чоловік захропів. Така ситуація вкрай не сподобалася проходив повз бухому чуваку, і він почав ломитися у вікно і пред'являти за хропіння... Ми в замішанні з таких розкладів", - написали в співтоваристві.

На опублікованому відео - невідомий чоловік у стані алкогольного сп'яніння, який через вікно пояснює господареві квартири, чому йому не можна зберігати.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році
Показати ще

"Самий тихий район в місті. А тут ви, зі своїм хропінням, заважаєте "еліті під падиком " бухати на лавочці", "П*здец, викликайте поліцію, не вступаючи в діалог з подібними. У нас так само... ще й літо настане, буде взагалі кошмар... гуляють до ранку... поліція приїжджає, розмовляє і їде...",- обурюються городяни.

"Супер, вже і похрапеть у себе вдома не можна", " близько наливайки, таке постійно. Задовбала ця алкашня і ті, хто їм наливає, теж. Якщо таке чмо проникне у Вашу квартиру, можете дробити йому череп, закон на вашому боці», - додають харків'яни.

Раніше повідомляли, у Харкові неадекватна мати уникла в'язниці: гуляла містом з відрубаною головою дочки.

Як повідомляв Знай.uа, жінка дізналася про вагітність під час пологів: думала, що поправилася через пандемію- " абсолютний шок".

Знай.uа писав, харків'яни масово наплювали на карантин і вийшли на вулиці " голяка".