У Харкові з ранку суботи, 20 березня, на ринку "Барабашово" були помічені незвичайні «покупці» – кози. Про це повідомили в спільноті «ХС. Харків" у соціальній мережі Facebook.

Втім, дивуватися харків'янам не доводиться-вулицями їхнього міста раз у раз прогулюються екзотичні тварини на зразок слонів і зебр, мавпи влаштовують рознос в магазинах, а верблюди крадуть капусту на сільських городах.

На цей раз у когось неподалік від ринку втекло стадо кіз - і волелюбні, цікаві тварини кинулися проводити власну ревізію в торгових рядах.

"Якийсь цапиний двіж на Барабашово. Кажуть, втекли з приватного сектора і встигли з'їсти чийсь віник з прилавка", -зазначають автори повідомлення.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Пізніше стало відомо, що кіз-мандрівниць відловили і повернули господарям.

"Вже знайшлися господарі і забрали", - написали в коментарях.

"Черговий бігунок«," Шаурма?», «Відвести до найближчої шаурмятной...», - коментують городяни цапина Втеча.

"Так все місто таке. Щоранку, собачники зі своїми вихованцями сруть на тротуарах", - обурюються деякі.

Нагадаємо, харків'янин перетворив "царя звірів" на іграшку і вигуляв у ТРЦ - "Баран веде Лева на повідку"

Як повідомляв " Знай.uа", в Харкові Мавпа влаштувала рознос в магазині одягу - "Пора причепуритися!". Здавалося б, після візиту слона в дитячий сад, верблюдів-поїдачів чужої капусти і сови в кіоску, городян вже нічим не здивуєш.

Знай.ua писав, у Києві "голий" хлопчина прикрився шарфом і увірвався в ТРЦ, охорона не оцінила -" ти потрапив на бабки!"