Підприємці ринку “Барабашово” влаштували акцію протесту проти будівництва нової автомагістралі біля ринку, повідомляє портал “057.ua”.

Як повідомляється, під будівлею Харківської міської ради зібралось понад 500 чоловік, які влаштували акцію протесту. Протестувальники вважають, що там головним є не будівництво дороги, а заповнення ринків, які зараз стоять порожні.

Найближчим часом Барабашовські підприємці планують створити робочу групу з цього питання та їхати до Президента Володимира Зеленського. Також вони кажуть, що будуть відстоювати свою справу в рамках закону.

Нагадуємо, що, на думку експертів, нова автомагістраль, яка має пройти біля ринку Барабашово, не вирішить проблеми заторів, а лише перенесе їх на інші ділянки.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, єдина повністю дика популяція коней Пржевальського мешкає в зоні відчуження Чорнобильської АЕС.

Також портал Знай.ua писав, що в харківському зоопарку велика черепаха не хотіла відпускати свою наглядачку пообідати.